PoRToFoLIUL TAU

Portofoliul este cartea ta de vizita. Un model de success are nevoie de poze, filmulete si prezentari, pentru a putea atrage mai multi membrii. De-a lungul anilor de experienta in videochat, am constatat ca sunt rare ocaziile in care utilizatorii aleg modelul favorit din primul moment in care intra pe platformele dedicate. Majoritatea fac o selectie din modelele pe care studioul le are, iar un portofoliu bun poate face diferenta.

Un portofoliu de model de videochat contine poze profesionale, efectuate cu ajutorul celor mai buni fotografi si editori, astfel incat trasaturile naturale ale modelului si atuurile sale sa fie scoase in evidenta prin intermediul fotografiilor. Reprezinta un avantaj daca portofoliul include si un filmulet de prezentare, dar si un text, in care modelul sa se prezinte in cateva cuvinte, incat sa atraga atentia membrilor.

In prezent, includerea unei prezentari video este esentiala. Nu doar evolutia tehnologiei a impus acest pas in realizarea portofoliului, ci si nevoia oamenilor de a auzi vocea modelului cu care urmeaza sa interactioneze.

PoRToFoLIUL TAU

Cat despre partea de text, Best Fetish Studios iti pune la dispozitie cea mai buna echipa de copywriteri, pentru a sintetiza in scris ceea ce te diferentiaza pe tine de celelalte modele din industrie.

Fotografiile si filmuletele vor fi realizate in cadrul studioului, alaturi de cea mai buna echipa de profesionisti. Vei avea la dispozitie decoruri tematice si sprijinul stilistor si make-up artistilor nostri. Cu o astfel de echipa in spate, portofoliul tau va fi menit succesului. Noi te vom ajuta sa te simti precum o diva in fata aparatelor de fotografiat si, bineinteles, sa generezi profituri din ce in ce mai mari.

In timp, iti vei putea crea un portofoliu vast, demn de un model de talie internationala. Nu doar ca te vom ajuta sa ai cele mai spectaculoase fotografii si clipuri video, dar vom lucra impreuna la realizarea conceptelor pentru sedintele foto. Iti vei putea alege cele mai extravagante tinute, astfel incat sa arati impecabil in fata camerelor. Cu ajutorul unui astfel de portofoliu, vei avea parte de castiguri fabuloase.

© 2020 Cel mai bun studio videochat Fetish din Bucuresti | Best Fetish Studios